Survivor All Star: Οι εντάσεις, τα «μαγειρέματα» και ο παίκτης που αποχώρησε με κλάματα
Media

Survivor All Star: Οι εντάσεις, τα «μαγειρέματα» και ο παίκτης που αποχώρησε με κλάματα

Survivor All Star: Ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης (23/3) οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Η ομάδα που θα κέρδιζε το αγώνισμα θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά. Ένας αγώνας με ανατροπές και με νικήτρια ομάδα αυτή που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και δεν ήταν άλλη από την Κόκκινη!

Στο Συμβούλιο λύθηκαν πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους ήταν να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

survivor-all-(1).jpg

Για άλλη μια φορά οι εντάσεις ήταν πολλές! Τα «μαγειρέματα» των ψηφοφοριών σχολιάστηκαν αρκετά ενώ κάποιοι παίκτες δεν δέχτηκαν κάποιους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν!

Μετά και τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Ηλία Γκότση, επέστρεψαν για να μάθουν ποιος θα αποχωρούσε...

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας ήταν πιθανό να βρεθούν εκτός παιχνιδιού καθώς ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση γι΄αυτή την εβδομάδα!

Κι έτσι κι έγινε! Ένας από τους πέντε παίκτες του φετινού Survivor, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Δείτε ποιος έφυγε από το παιχνίδι και από τον Άγιο Δομίνικο στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved