Έλενα Κρίτα: «Το Παρά Πέντε ήταν μια σειρά που άλλαξε την καριέρα μου»
Media

Έλενα Κρίτα: «Το Παρά Πέντε ήταν μια σειρά που άλλαξε την καριέρα μου»

Η Έλενα Κρίτα μοιράστηκε άγνωστες και ξεκαρδιστικές ιστορίες από τα γυρίσματα του Παρά Πέντε.

«Στην ”Δική μας οικογένεια” αντί να υποδύομαι μια πλούσια ψηλομύτα, κάνω το ακριβώς αντίθετο. Η σειρά ”Ο θάνατος του Τιμοθέου Κώνστα” στην Ερτ ήταν φοβερή επιτυχία. Ήμουν πολύ ψαρωμένη τότε γιατί συνεργαζόμουν με τεράστιους ηθοποιούς. Η συνεργασία μου με την Μιμή Ντενίση ήταν καταπληκτική. Με συμβούλευε για το μακιγιάζ μου».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, για την συμμετοχή της στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ”Παρά Πέντε”.

«Ήταν μια σειρά που άλλαξε την καριέρα μου. Τα λόγια μου έβγαιναν πολύ φυσικά, λες και με γνώριζε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Γελούσαμε πολύ στα γυρίσματα και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε».

LENA-KRITA.jpg

Κατόπιν περιέγραψε η ηθοποιός κάποια περιστατικά που την έκαναν να γελάσει πολύ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Θυμάμαι τη σκηνή με την πρώτη αντίδραση όταν είδα την Ζουμπουλία και νόμιζα ότι ήταν η οικιακή βοηθός. Μου έχει μείνει αξέχαστη η στιγμή που πέσαμε στην πισινά στο κολυμβητήριο με τα ρούχα και τις τσάντες. Κλωτσούσα τις κοπέλες που προπονούνταν στο κολυμβητήριο επειδή δεν είχα έλεγχο και τους έλεγα ότι θα βγουν μελανιασμένες. Είχαμε γελάσει πολύ στο γύρισμα με το τραπέζι αντίκα. Παραλίγο να μην γυριστεί η σκηνή από τα γέλια μας».

lena-krita09.jpg

Καταλήγοντας, η Έλενα Κρίτα μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απώλεια του συζύγου της.

«Στον σύζυγο μου, Μιμή Χρυσομάλλη, ξεχώρισα το χιούμορ και την επίμονη διεκδίκηση του. Ο θάνατος του μου ήταν δύσκολος γιατί ήταν ξαφνικός. Ως μαμά δεν είμαι αυστηρή. Ως γιαγιά βάζω απλά κάποια όρια. Δεν θέλω να είμαι πιεστική γιατί εγώ έχω υποστεί πολύ καταπίεση. Η εγγονή μου είναι αυστηρή κριτής μαζί μου. Μου λέει αν κάπου δεν είμαι καλή ή με συγκρίνει με άλλες ηθοποιούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved