Φαίη Ξυλά: «Από τύχη ζούμε όλοι μας… Αυτό το έγκλημα μάς έδωσε μία και μας πήγε ακόμα πιο κάτω»
Media

Φαίη Ξυλά: «Από τύχη ζούμε όλοι μας… Αυτό το έγκλημα μάς έδωσε μία και μας πήγε ακόμα πιο κάτω»

Η Φαίη Ξυλά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την τραγωδία στα Τέμπη που μας βύθισε στη θλίψη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «λέω ότι είμαι καλά μέσα σε όλη αυτή την περιρρέουσα πολύ άσχημη ατμόσφαιρα που συμβαίνει τελευταία στην Ελλάδα. Δεν μπορεί, φυσικά, να μην με επηρεάσει αλλά μην σας βαρύνω κιόλας πρωί πρωί. Όλοι συνεχίζουμε τις ζωές μας, τις δουλειές μας γιατί πρέπει να επιβιώσουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε όλοι μια σκιά και ένα συλλογικό τραύμα πλέον».

faih-xyla-(1).jpg

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό με έκανε να αισθανθώ ανασφάλεια σε σχέση με τον γιο μου και φυσικά να αισθανθώ ότι είμαι σε μια χώρα που μας προδίδει όλους συνεχώς. Δεν είναι το μόνο που συμβαίνει, απλώς αυτό το έγκλημα κατά τη γνώμη μου μάς έδωσε μία και μας πήγε ακόμα πιο κάτω. Φυσικά και τα λόγια είναι φτωχά για τους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, ότι κι αν πεις ο πόνος τους δεν απαλύνεται. Ένιωσα επίσης μεγάλη ανασφάλεια με την έννοια πως από τύχη ζούμε όλοι μας. Θα ήθελα να αποδοθεί με κάποιον τρόπο δικαιοσύνη για όλο αυτό».

faih-xyla-(3).jpg

Και πρόσθεσε η Φαίη Ξυλά: «Είναι μια μεγάλη κουβέντα αυτό. Όλοι συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να έχουμε στιγμές χαράς με τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεχνάμε. Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved