Γη της Ελιάς: H Βάσια Παναγοπούλου δίνει spoiler: «Η Ασπασία θα διαλυθεί κυριολεκτικά»
Media

Γη της Ελιάς: H Βάσια Παναγοπούλου δίνει spoiler: «Η Ασπασία θα διαλυθεί κυριολεκτικά»

Γη της Ελιάς: Ράκος μετά το θάνατο του γιου της, η Ασπασία ψάχνει να βρει στηρίγματα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Καταφεύγει σε ψυχολόγο κι εκεί καταλήγει να ξετυλίγει το κουβάρι μιας πολύ βασανισμένης ζωής, με τον Δημοσθένη να αποτελεί το μέσο διαφυγής της. Ο σφοδρός νεανικός έρωτας με το φιλόδοξο, φιλοχρήματο και αδίστακτο Δημοσθένη την έκανε παθητική νοικοκυρά, απολύτως ανίδεη για τη ζωή και τις δουλειές του άντρα της. Η δολοφονία -«αυτοκτονία» του γιου τους ανοίγει κυριολεκτικά το «κουτί της Πανδώρας» για την οικογένειά τους

1679659380945-625173704-gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(4).jpg

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα που θυσίασε τα όνειρά της για χάρη του έρωτα και της δημιουργίας οικογένειας;

«Είναι μια γυναίκα αναγνωρίσιμη. Δυστυχώς, μεγαλώσαμε με την κατήχηση ότι πρέπει να κάνουμε οικογένεια, ότι η επιθυμία για καριέρα είναι ανδρικό προνόμιο και ότι για να είναι ένας γάμος επιτυχημένος, θα πρέπει τα “θέλω” μας να υποχωρούν».

Όσο κι αν αγαπά τον Δημοσθένη, μπορεί να εθελοτυφλεί για μια ζωή ή υπάρχει λόγος που επέτρεψε μέσα στο γάμο αυτό να χαθεί η προσωπικότητά της;

«Η Ασπασία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έχει πολλά τραύματα από την παιδική ηλικία της. Κουβαλάει πληγές από το παρελθόν. Ο Δημοσθένης είναι για εκείνη ο έρωτας που τη μάγεψε και της πρόσφερε τη διαφυγή από μια δύσκολη ζωή».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(9).jpg

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια μάνα, όταν βαθιά στην ψυχή της γνωρίζει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε;

«Αν η Ασπασία υποψιαζόταν ότι ο γιος της δολοφονήθηκε, θα έφτανε στα άκρα, δεν υποψιάζεται ωστόσο κάτι τέτοιο. Το ένστικτό της την οδηγεί να ψάξει, αλλά χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Ο θάνατος του Κίμωνα αγγίζει τον πατέρα του ή ο Δημοσθένης γίνεται η χειρότερη εκδοχή του εαυτού του;

«Όσο η Ασπασία διαλύεται από το χαμό του παιδιού της, τόσο ο Δημοσθένης συνεχίζει αμετανόητος την καταστροφική του πορεία και την εμπλοκή του με παράνομες δραστηριότητες. Μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν το μάθημά τους ποτέ!»

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(5).jpg

Μέσα από αυτή την τραγωδία, θα καταφέρει η Ασπασία να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι του;

«Θα διαλυθεί κυριολεκτικά. Ήδη τη βλέπουμε σκιά του εαυτού της. Ωστόσο, θα επαναπροσδιοριστεί ως άνθρωπος και, ναι, θα ορθώσει το ανάστημά απέναντι στον άντρα της», λέει στον Τηλεθεατή η Βάσια Παναγοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved