Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Παπακαλιάτη
Media

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Παπακαλιάτη

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τη νέα σειρά IQ 160 που πρωταγωνιστεί στο Star και κάνει πρεμιέρα, αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ποτέ τηλεοπτικά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Περίμενα ότι θα μου αρέσει η δουλειά αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας», είπε για τη νέα σειρά του Star που πρωταγωνιστεί!

Και αποκάλυψε: «Ήμουν ψευδή στην αρχή της καριέρας μου. Έκανα πολλή άσκηση και το διόρθωσα. Ο Θωμάς Μοσχόπουλος με βοήθησε σε αυτό που μου είπε τι να κάνω».

Για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη υπογράμμισε: «Ανατομία ενός εγκλήματος», αλλά τηλεοπτικά δεν ξανασυναντήθηκαν!

«Για να συνεργαζόμασταν έκτοτε στην τηλεόραση θα έπρεπε να με πάρει σε ένα από τα σιριάλ του και δεν με έχει πάρει! Χριστόφορε... Δεν μου είχε πει λεπτομέρειες για το Maestro. Τότε που έκανε τα γυρίσματα μιλούσαμε και στο τηλέφωνο στους Παξούς. Δεν είχα καταφέρει να πάω. Φέτος όμως πιστεύω θα πάω. Από τον Χριστόφορο περιμένω τα πάντα. Του αξίζει χίλια τα εκατό αυτό που παίρνει πίσω. Έλα ντε, για ρωτήστε τον γιατί δεν μου έχει προτείνει ρόλο. Δεν έτυχε να ψάχνει κάτι σαν εμένα» τόνισε η Σμαράγδα Καρύδη.

smaragda-karidi-(4).jpg

Για την αποχή της από σειρές, τόνισε: «Δεν βρήκα σενάρια που να έχω όρεξη να τα παίξω. Μου κάλυπταν το κενό με την τηλεόραση τα τηλεπαιχνίδια που έκανα. Προτιμούσα να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι παρά να κάνω ένα σίριαλ στο περίπου. Μετά τον Καπουτζίδη ανέβηκε ο πήχης μέσα μου…»

smaragda-karidi-(3).jpg

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής είναι πολύ πιο σίγουρος. Εγώ είμαι συνήθως ανασφαλής που πραγματικά τη ζηλεύω. Δεν φοβάται να εκτεθεί. Έχω πάρα πολλές ανασφάλειες. Πολλά πράγματα μπορεί να μη μου αρέσουν. Δεν νομίζω ότι περάσαμε ποτέ κρίση με τον Θοδωρή. Μπορεί να περνάμε μικρές και να μην το καταλαβαίνω. Μια πραγματική μεγάλη κρίση όχι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved