Ο Παράδεισος των Κυριών - Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Κι όμως ο Αποστόλης έχει κάτι οξύμωρο»
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών - Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Κι όμως ο Αποστόλης έχει κάτι οξύμωρο»

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών υποδυόμενος τον Αποστόλη ένα «αρσενικό της εποχής του που του αρέσουν η καλοπέραση και ο πλούτος». 

Για τον άπιστο Αποστόλη, τον ρόλο που έχει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών μιλάει ο αγαπημένος ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής. Σε συνέντευξή του αποκαλύπτει το αν ο βίαιος ήρωάς του αγάπησε ποτέ τελικά τη γυναίκα του Όλγα ενώ μιλάει και για τον τηλεοπτικό του γιο Πάρη.

Μιλήστε μας για τον ήρωα που υποδύεστε...

«Ο Αποστολής είναι ένας άνθρωπος των καιρών του... Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τότε όλοι προσπαθούσαν να ξαναμαζέψουν τα κομμάτια τους και να επιζήσουν. Ο Αποστολής λοιπόν είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, της επιβίωσης...Έχει κάνει τα πάντα γι' αυτό, και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Είναι σκληρός, αυστηρός, βίαιος, "αρσενικό της εποχής του", με ό,τι αρνητικό μπορεί να κουβαλάει ένας τέτοιος χαρακτηρισμός. Γι' αυτό και δεν βρίσκει κανένα σημείο επαφής με τον γιο του, τον Πάρη, που είναι ένα παιδί μαλθακό, με προβλήματα, καθόλου ο…διάδοχος που ονειρευόταν ο ίδιος. Ο Πάρης είναι και "θύμα" της μητέρας του, που με την υπερπροστασία της έχει φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελε. Άλλο ένα σημείο όπου συγκρούονται διαρκώς με τη γυναίκα του την 'Ολγα, στην οποία επίσης φέρεται με σκληρότητα».

paradeisos-(6).jpg

Την αγάπησε ποτέ την 'Ολγα ο Αποστόλης;

«Ίσως, με τον δικό του τρόπο. Σίγουρα πιο πολύ αγάπησε την περιουσία της, την οποία διαχειρίζεται πλήρως εκείνος από τη στιγμή που παντρεύτηκαν. Αυτός κάνει κουμάντο, γιατί θέλει να έχει και τον απόλυτο έλεγχο. Δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην εποχή όπου μοιραζόταν μερικές φέτες ψωμί με άλλους. Του αρέσουν η καλοπέραση και ο πλούτος και θα κάνει τα πάντα για να τα υπερασπίσει».

Είναι και συστηματικά... άπιστος. Δεν αφήνει τίποτα στο διάβα του: από το υπηρετικό προσωπικό ως τη «Σταρ Ελλάς»!

Όπως είπα ο Αποστόλης είναι ένας άνθρωπος της εποχής του! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο στις μέρες μας, τότε αυτό ήταν…εντάξει. Ήταν περίπου αναμενόμενο οι άντρες, αν και παντρεμένοι, να έχουν ερωμένες ή να χειρίζονται το προσωπικό του σπιτιού τους σαν μέρος της... περιουσίας τους — άρα να... απλώνουν χέρι σε αυτό. Μην ξεχνάτε πως τότε έλεγαν "άντρας είναι, θα κάνει τα δικά του" και δεν πείραε και πολύ...Το θεωρούσαν έως και δικαίωμά του».

1678705874750-219699226-paradeisos-(4).jpg

Πάντως είναι εξοργιστικό...

«Συνέβαινε όμως... Κι αν προσέξετε καλύτερα, θα δείτε πως ο Αποστολής, παρά τα τσιλημπουρδίσματά του, δεν θέλει να χάσει την οικογένειά του. Οξύμωρο; Κι όμως... θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά το βράδυ, ας πούμε, πάντα θα γυρίζει στο σπιτάκι του, στη γυναίκα του και στο παιδί του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τότε οι άντρες δεν "χαλούσαν" το σπίτι τους για τέτοια πράγματα - ούτε οι γυναίκες».

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των κυριών: Η αδιαθεσία της Ντέπυ, θα την φέρει πιο κοντά με τον Αποστόλη

Γωγώ Μπρέμπου: Τι σημαίνει στην Ελλάδα «τίτλος σπουδών», πώς αυτός μεταφράζεται στην αγορά εργασίας;

Θάνος Καληώρας: «Έχω μπουχτίσει με τις εκπομπές μαγειρικής, όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved