Ελένη Καρακάση: Για πρώτη φορά αποκάλυψε την ηλικία της «Ρίζως» στις Μέλισσες και δεν το πιστεύαμε!
Media

Ελένη Καρακάση: Για πρώτη φορά αποκάλυψε την ηλικία της «Ρίζως» στις Μέλισσες και δεν το πιστεύαμε!

Μπορεί η σειρά  Άγριες Μέλισσες να έχει ρίξει αυλαία εδώ και έναν περίπου χρόνο, ωστόσο πρόκειται για τη σειρά εκείνη που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα την ώρα που η τηλεόραση είχε «βαλτώσει».

Και ακόμη και σήμερα αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε. Όπως ας πούμε πόσο χρόνων ήταν η Ρίζω στις Μέλισσες;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελένη Καρακάση, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (24-03).

karakasi-(3).jpg

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Μέλισσες», ο οποίος ήταν μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας, και δήλωσε πως αυτό της άρεσε πάρα πολύ.

«Ο ρόλος στις ‘’Μέλισσες’’ ήταν για μία γυναίκα 60 ετών. Έτσι, φτιάχναμε με το μακιγιάζ ώστε να φαίνομαι μεγαλύτερη. Οι φίλοι που είχα να δω καιρό όταν με είδαν μου είπαν γιατί άφησα τον εαυτό του. Μου αρέσουν οι αλλαγές στη δουλειά μου».

Θυμήσου πώς ήταν βλέποντας φωτό στη gallery

Ο ρόλος στο «Μαύρο Ρόδο»
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της και το εάν την ενδιαφέρει το πώς δείχνει.

karakasi-(1).jpg

«Κάποιες φορές βλέπω τον εαυτό μου και λέω ‘’πωωω κρέμασα από εδώ και από εκεί’. Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάμε για πράγματα τα ξορκίζεις. Πολλοί άνθρωποι μου λένε γιατί μιλάω συνέχεια για τα κιλά μου. Μιλάω γιατί μπορεί να βοηθήσω κάποιον και εάν έχεις περάσει και κάτι στην υγεία σου μπορείς να μιλήσεις».

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στην οποία συμμετέχει και είπε πως ο ρόλος της στην αρχή δεν υπήρχε.

karakasi-(2).jpg

«Ο ρόλος μου και ο ρόλος του γιού μου δεν υπήρχαν στο βιβλίο αλλά ενσωματώθηκαν για χάρη της σειράς. Για εμένα ήταν σημαντικό να ξέρω την ψυχολογία του ρόλου που παίζω».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved