Ελένη Χατζίδου: «Δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια αν είμαι έγκυος»
Media

Ελένη Χατζίδου: «Δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια αν είμαι έγκυος»

Open Weekend: Μετά το ξέσπασμα που είχε στην εκπομπή της η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή της της Ελένης Τσολάκη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δήλωσε ενοχλημένη αναφορικά με κάποιες ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς και δεν δίστασε να το πει και on camera.

«Λίγο φουσκώνει η κοιλίτσα, ένα κιλάκι να βάλεις και κατευθείαν αρχίζουν όλοι “με το καλό”, “είσαι δεν είσαι”. Λες και αν είμαι έγκυος θα το πω έτσι. Αν είναι θα το πω έτσι κι αλλιώς. Γενικά δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια αν είμαι έγκυος ή αν θα κάνω δεύτερο παιδάκι», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε:

«Ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν; Εννοείται. Τι; Ήρθαμε για έναν χρόνο και φεύγουμε; Ήρθαμε να… γεράσουμε παρέα. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει που είμαι με τον Ετεοκλή. Από την άλλη, όλα είναι υπό συζήτηση. Και το αντίστροφο να γινόταν, να ζητούσαν από τον Ετεοκλή να συνεχίσει μόνος, θα του έλεγα: πήγαινε, μην το σκέφτεσαι».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved