Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έζησα διαδοχικά δύο αποβολές. Σοκαρίστηκα»
Media

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έζησα διαδοχικά δύο αποβολές. Σοκαρίστηκα»

Μαμά-δες: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και είπε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θέμη Σοφό και στις αποβολές που είχε παλαιότερα και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Πλέον καταλαβαίνω ότι και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα, οπότε τις αγαπώ τις δύσκολες στιγμές μου γιατί μου χάρισαν θεωρώ τα καλύτερα δώρα στην επαγγελματική μου ζωή», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

stamatina.jpeg

«Έζησα δύο φορές διαδοχικά δύο αποβολές και πριν κάνω παιδί. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που συνέβη γρήγορα και χωρίς να το προσπαθήσω, θυμάμαι λοιπόν ότι όταν απέβαλα, σοκαρίστηκα, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι το σημαντικό ήταν ότι έμεινα έγκυος. Μου είπε να πω ευχαριστώ στη φύση!

Την πρώτη φορά το δέχτηκα, το εκλογίκευσα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να ήταν τυχαίο, σκεφτόμουν πού μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός μου πάλι υποστήριζε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved