Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν διεκδίκησε ποτέ η Φαίη Σκορδά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Gossip-tv Team

Μια ανάσα από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για πρόσωπα και τηλεοπτικά προγράμματα.

Η γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις μεταγραφές ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα. Η ίδια ρωτήθηκε και για το αν η Φαίη Σκορδά διεκδίκησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όσα είπε στην κάμερα του Open Weekend:

«Οι χρονιές έχουν σκαμπανεβάσματα, πότε λύπες, πότε χαρές. Είμαστε σε μία φάση που η εκπομπή δείχνει πως ανεβαίνει πολύ σταθερά, έχει δέσει η ομάδα. Το αν θα γίνουν αλλαγές για του χρόνου είναι κάτι που θα το συζητήσει η Φαίη με τον σταθμό», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το «Πρωινό Μας».

Για την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» στον ΑΝΤ1, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Δεν με ενθουσίασε το περιεχόμενο και η σκαλέτα στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Ωστόσο, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Η Ελίνα έχει ακόμα πολύ χρόνο, ας τους αφήσουμε λίγο ήσυχους».

Snapinsta.app_337321148_960259815143467_3061892078240683330_n_1080.jpg

«Δε νομίζω ότι διεκδίκησε ποτέ η Φαίη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είχε πει ότι πάντα είναι ανοιχτή η αγκαλιά της για τον Δημήτρη, όταν υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες. Ο Δημήτρης τιμά τις συνεργασίες του, είναι πολύ έντιμος και δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει στην ομάδα της Ελένης», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved