Survivor All Star: Οι φήμες ότι Γκότσης και Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και η έκρηξη του αδελφού του
Media

Survivor All Star: Οι φήμες ότι Γκότσης και Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και η έκρηξη του αδελφού του

Survivor All Star: Οι φήμες τις τελευταίες μέρες αλλά και διάφορα δημοσιεύματα, ήθελαν τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου να είναι ζευγάρι όμως αυτό δεν ισχύει, σύμφωνα με τον αδελφό του πρώτου, Θοδωρή Γκότση. 

Αφορμή για να στηρίξουν κάποιοι όλα τα παραπάνω περί σχέσης στάθηκε η πρόσφατη πριβέ κουβέντα που είχαν οι δύο παίκτες μετά από έντονη αντιπαράθεση της Εύης με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Ηλίας θέλησε να τη στηρίξει και να τη διαβεβαιώσει ότι πλέον ο Τάκης έχει πάρει «κόκκινη κάρτα» από εκείνον λόγω της συμπεριφοράς του εις βάρος του ίδιου αλλά και της Εύης, με την τελευταία να πέφτει με λυγμούς στην αγκαλιά του και να κλαίει από τα νεύρα της.

Δείτε τι ειπώθηκε για τους δύο παίκτες στην εκπομπή Γεια σου:

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του αδελφού του Ηλία, Θοδωρή Γκότση ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για να γνωρίζει τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του personal trainer.

«Ο Ηλίας και η Εύη έχουν συντρόφους έξω από το παιχνίδι και δεν ισχύουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι» ξεκαθάρισε ενοχλημένος ο Θοδωρής Γκότσης, δίνοντας μία και καλή τέλος σε όσα ανακριβή λέγονται και γράφονται για τη σχέση Εύης-Ηλία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved