Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης δεν θα πάει στον τελικό! «Έχω μια πικρία...»
Media

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης δεν θα πάει στον τελικό! «Έχω μια πικρία...»

Survivor All Star: Κάθε χρόνο στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που διεξάγεται στο Γαλάτσι, όλοι οι παίκτες δίνουν το παρών για τελευταία φορά.

Υπάρχει ένας παίκτης που είδαμε φέτος στο παιχνίδι που έχει μια πικρία και υπάρχει μια περίπτωση να μην τον δούμε τον Ιούλιο στο Γαλάτσι!

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και μίλησε για όλα, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει ότι το Survivor έκανε κακό. Σε όλα καλό! Στη δουλειά σου, στην προσωπική σου ζωή, στη δημοσιότητα που εγώ τώρα για παράδειγμα θα τη χρησιμοποιήσω στα κοινά.

papadopulos.jpeg

Το όνειρο του Σπύρου Μαρτίκα είναι να γίνει δήμαρχος, μακάρι να τα καταφέρει κιόλας. Η δράση δημιουργεί αντίδραση. Όταν η στάση σου είναι λίγο καυστική μες το παιχνίδι, γυρνάει μπούμερανγκ. Έχω ακούσει από κάποια σχόλια ότι υπήρχε ζευγάρι από έξω. Τώρα που θα γίνει η μίξη των ομάδων θα φανεί αν είναι αλήθεια ή όχι. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι!», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αρκετά καλό παιδί για να τα καταφέρει (σ.σ να φτάσει στον τελικό). Επηρεάζεται, χάνει και το στήριγμά του τώρα με τις μείξεις. Βλέπω Σάκη ή Πηλίδη!

Τον Τάκη τον ξέρω προσωπικά και έξω από το παιχνίδι. Ο Τάκης είναι ένα παιδί άκακο. Εμπιστεύομαι περισσότερο τους ανθρώπους που τα λένε και μέχρι εκεί. Θα ΄θελα να είμαι στον τελικό αλλά έχω μια πικρία με την ομάδα γιατί δεν με στήριξαν. Δεν ξέρω αν θα πάω στον τελικό, μπορεί και να μην πάω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Open Weekend εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved