Αυτή η νύχτα μένει: Ο Ιωάννης Απέργης δίνει spoiler για τη σειρά! Τι θα γίνει με τη Μυρτούλα;
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Ιωάννης Απέργης δίνει spoiler για τη σειρά! Τι θα γίνει με τη Μυρτούλα;

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Ιωάννης Απέργης που υποδύεται τον "Πόντικα" στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέατρο, στις πορείες και σε πολλά άλλα. Φυσικά έδωσε και spoiler για τη σειρά!

«To “Σεσουάρ για δολοφόνους” θα πάει και τρίτη σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη, ο κόσμος το αγάπησε. Δεν πέρασα καλά που μέσα στο εθνικό πένθος ήταν ανοιχτά τα θέατρα και τα νυχτερινά κέντρα. Σκέφτομαι ότι δεν κάναμε καλά που παίξαμε, νιώθω ενοχές», είπε μεταξύ άλλων για το θέατρο ο Ιωάννης Απέργης και συνέχισε:

apergos.jpeg

«Εγώ πρώτος έβγαλα φωτογραφία χαμογελαστός στην πορεία για τα Τέμπη. Πήγα στην πορεία καθυστερημένος και επειδή είδα ότι ο κόσμος δεν είχε φύγει, ήμουν όλη την ώρα με ένα χαμόγελο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα νέα παιδιά στην πορεία».

«Δεν μπορώ την αδικία. Αν υπάρχει αδικία με συνάδελφό μου ταξιθέτη, εγώ σταματάω το γύρισμα. Είπα σε έναν παραγωγό ότι αν ξαναμιλήσει έτσι στους ταξιθέτες, σταματάω την παράσταση. Όταν δούλευα ντελίβερι, αν ξεπερνούσαμε έναν συγκεκριμένο χρόνιο παράδοσης, υπήρχε περίπτωση να μην πάρεις το μεροκάματό σου. Και τρέχαμε, περνούσαμε κόκκινα. Με ταρακούνησε ένας αστυνομικός που μου είπε “θα είχες σκοτωθεί και ο άλλος στο μαγαζί θα είχε πάρει άλλον”. Κάπως με ταρακούνησε όλο αυτό και γυρνάω πίσω στο μαγαζί και παραιτήθηκα», είπε καταλήγοντας ο ηθοποιός.

Δείτε στο σχετικό απόσπασμα τα spoilers που έδωσε για τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved