Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη, αυτός ο άνθρωπος καταδικάστηκε για άλλες περιπτώσεις»
Media

Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη, αυτός ο άνθρωπος καταδικάστηκε για άλλες περιπτώσεις»

Δύο στη 1: Η Σαλίνα Γαβαλά μίλησε για όλα στη Ζωή Κρονάκη και στην εκπομπή της ΕΡΤ, ξεδιπλώνοντας στοιχεία του εαυτού της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η καλλιτέχνιδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μια κακοποιητική συμπεριφορά που έχει ζήσει σε μικρότερη ηλικία.

«Έχω ξεκινήσει από ηθοποιός, στην πορεία με κέρδισε το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια παντρεύω τη μουσική, το θέατρο και τη συγγραφή, τα συνδυάζω. Σχεδόν αμέσως χώρισαν οι γονείς μου, οπότε μεγάλωσα στην Κύπρο. Υπήρχε πατρική φιγούρα στο σπίτι, ο παππούς μου.

salina2.JPG

Με τον πατέρα μου είχα κάποια θέματα τα οποία αποφάσισα να λύσω σε αυτό το έργο το καινούργιο, στο πάρτι γενεθλίων, ήταν κάποιες ανοικτές πληγές. Σε αυτό το έργο προσπάθησα να ξαναγράψω την ιστορία μου με τις σχέσεις που μου έχουν αφήσει πληγές, όπως η σχέση με τον πατέρα μου και η σχέση με τον πρώην μου και η σχέση με τον παιδικό μας εαυτό», είπε αρχικά η Σαλίνα Γαβαλά και συνέχισε μιλώντας για το περιστατικό κακοποίησης που βίωσε:

«Δεν νιώθω θύμα, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα. Ήμουν τυχερή γιατί ήταν η μητέρα μου στο διπλανό δωμάτιο. Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αν ξέφευγε η κατάσταση. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν μιλάνε, όπως κι εγώ δεν μίλησα ούτε στη μαμά μου. Ίσως αν ήμουν μεγαλύτερη να είχα μιλήσει, ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε αργότερα για άλλες περιπτώσεις».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved