Βίκυ Κάβουρα: «Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές»
Media

Βίκυ Κάβουρα: «Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές»

Η Βίκυ Κάβουρα δηλώνει ηθοποιός για μια ζωή, μιλά για τους ανθρώπους που ενώ την βοήθησαν της έβαλαν τρικλοποδιές και αποκαλύπτει τους λόγους που νιώθει ότι δεν χειρίστηκε σωστά το προφίλ της.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την υποκριτική, λέγοντας πως αυτοί που την βοήθησαν στην αρχή ήταν και τα ίδια άτομα που τις έβαλαν τρικλοποδιές.

«Η υποκριτική μου έχει αφήσει πικρή αλλά και γλυκιά γεύση. Στην προηγούμενη και στην επόμενη μου ζωή ήμουν και θα είμαι ηθοποιός. Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές».

Η ηθοποιός είπε πως της άρεσε ο εαυτός της λίγα χρόνια πριν και της λείπει.

«Μου άρεσε η Βίκυ πριν λίγα χρόνια. Τώρα σαν να φοβήθηκε. Θέλω να βρω τη δύναμη που είχα. Πάντα με προβλημάτιζαν τα χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω τον εαυτό μου και ζω μόνη μου.

kavoura-(2).jpg

Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην εμφάνισή της αλλά και για την πρώτη φορά που παρουσίασε εκπομπή.

«Θεωρώ ότι δεν έχω χειριστεί σωστά το προφίλ μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι ένα σέξι ντύσιμο μπορεί να το δει κάποιος και να με αποκαλέσει ‘’ελαφριά’’. Υπό τις συνθήκες που έκανα παρουσίαση βλέποντας το αργότερα με παραδέχτηκα. Καλή ήμουν».

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές ποια εκπομπή θα ήθελε να κάνει και αναφέρθηκε στη θέληση της να κάνει οικογένεια.

kavoura-(3).jpg

«Όταν βλέπω κάποιον να φοράει τα μαγιό που σχεδιάζω παθαίνω χαρά. Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved