Alpha: Αυτή η νύχτα μένει - Επιστρέφει με καθηλωτικές εξελίξεις
Media

Alpha: Αυτή η νύχτα μένει - Επιστρέφει με καθηλωτικές εξελίξεις

Αυτή η νύχτα μένει: Έρχονται καθηλωτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η Νίτσα και ο Τάσος προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να συνυπάρξουν χωρίς να καταλάβει ο Γιώργης τι έχει συμβεί ανάμεσά τους. Η Διαμάντω αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον Χρήστο σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Στρατής ζητά από τη Ζέτα να μείνει κοντά του.

nyxta-(2).jpg

Τετάρτη 29 Μαρτίου

Επεισόδιο 57

Η Διαμάντω αποκαλύπτει στο Στρατή το παρελθόν της με το Διαγόρα και τον προειδοποιεί πως είναι αδίστακτος. Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης στριμώχνουν το Στέλιο, εκείνος όμως αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του. Ο Ντόκος εντοπίζει τη Ζέτα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την εμφάνιση του.

nyxta-(4).jpg

Ο Γιώργης προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την παράξενη συμπεριφορά της Νίτσας. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως. Ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεση του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου ο Στρατής αναζητά το Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Πέμπτη 30 Μαρτίου

Επεισόδιο 58 & 59

Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου ενώ ο Στρατής εξαναγκάζει το Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για το φόνο του Νώντα Παραδείση. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχίας τους.

nyxta-(3).jpg

Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων. Η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και κείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή. Αφηνιασμένος ο Στρατής αποφασίζει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved