«Μάχη» στο twitter ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ανδριώτου! Tα tweets που «καίνε» τους παίκτες
Media

«Μάχη» στο twitter ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ανδριώτου! Tα tweets που «καίνε» τους παίκτες

Οι «βόμβες» που πέταξε ο Άρης Σοϊλέδης το πρωί της Δευτέρας (27-03) στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα σχετικά με το survivor all star ήταν αρκετές ώστε να αρχίσουν οι αποκαλύψεις στα social media.

«Εκεί μέσα επειδή είναι τόσο δύσκολες οι καταστάσεις, όλοι ξέρουμε για όλους “παρανομίες” που κάνουμε εκτός παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την ηθική του καθενός, αν ο άλλος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε “φάει”. Θα μπορούσα πέρσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να πω πράγματα για όλους. Αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι», είπε ο πρώην παίκτης ανάμεσα σε άλλα.

soiledis-(2).jpg

Λίγες ώρες αργότερα ο Άρης έκανε μερικές ακόμη αποκαλύψεις μέσα από το twitter. Σε διάλογο που είχε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Τζέιμς Καφετζή και την Κάτια Ταραμπάνκο, στήθηκε γλέντι «μάχης».

«Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκα τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν δε σημαίνει ότι έκλεψα. Τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ εσύ που αγόραζες μήνες, δεν μου έδινες μόνο σε μένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι. Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Άρη Σοιλέδη.

soiledis-(1).jpg

«Πάλι ψέματα λες στον κόσμο; Όχι μια φορά, πολλές φόρες, σε παρακαλώ. Σε σένα να έδινα εγώ φαγητό; Nα μου κοβόταν το χέρι! Αλλά να σου θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του. Έλα φιλάκια!», έγραψε και συνέχισε:


«Κάνε λίγο υπομονή Βρισίηδα… Όσο αναφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Το βλέπει όλος ο κόσμος. Όλοι με κινητό και φαγητό» ανέφερε ο ο Άρης Σοιλέδης.

andriotou-(1).jpg

«Δεν ασχολούμαι αλλά με τα ψέματα σου. Εσένα με τα λεφτά που σε έστελνε η Αντωνά μέχρι και τούρτα έσβησες στο survivor», απάντησε εκείνη με τον Τζέιμς Καφετζή να αναφέρει: «Χαχαχα! βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό. Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved