Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να βάλει τον Λουλούδη στη θέση του
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να βάλει τον Λουλούδη στη θέση του

Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Ο Εγκέφαλος αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν των Κυριαζήδων, αλλά και των υπόλοιπων οικογενειών του Πλατάνου, και τα ξαδέρφια δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Ο Σώτος ζητάει από τη Σύλβια να υπογράψει το διαζύγιο, ενώ ο Σίμος γίνεται έξαλλος που ο Λουλούδης έχει βάλει στο μάτι την Τούλα και της ζητάει ρομαντικό τετ α τετ. Η Αγγέλα με τον Πετράν αποφασίζουν να κλέψουν το Φαμπερζέ από τη Μάρμω, την ώρα που ο παπάς αποφασίζει να βάλει φρένο στους καβγάδες της Σύλβιας και της Βαλέριας και τις εκβιάζει πως, αν δεν τα βρούνε, θα φύγει.

platano-(20).jpg

Ο Παναγής έχει μεγάλη αγωνία για τη δίκη, ενώ η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να βάλει τον Λουλούδη (Αναστάσης Κολοβός) στη θέση του ο κόσμος να χαλάσει. Θα χωρίσει η Σύλβια με το Σώτο; Σε ποιανού τα χέρια θα καταλήξει αυτή τη φορά το πολύπαθο και πολυπόθητο Φαμπερζέ;

platano-(17).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μάρμω προειδοποιεί τον Εγκέφαλο να μη μιλήσει για όσα διάβασε στο σημειωτάριο του Βαγγέλα, εκείνος όμως την αγνοεί και σπεύδει να ενημερώσει τα ξαδέρφια. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα δέχεται την πρόταση του τοκογλύφου να της κάνει το τραπέζι, για να γλιτώσει από τους τόκους ο Θοδωρής.

1679948063811-355588369-platano-(22).jpg

Ο Ηλίας προτείνει στον απελπισμένο Σώτο, να δεχτεί το διαζύγιο, ώστε να ταρακουνήσει τη Σύλβια, μπας και τα ξαναβρούνε. Η Καλλιόπη πάλι, σε ρόλο διπλού πράκτορα, προσπαθεί να τα ξαναβρεί στη Φιλιώ και τον αδερφό της. Ο παπάς παρατάει σύξυλες τη Βαλέρια και τη Σύλβια, με εντολή, να προσπαθήσουν, να βρουν έστω και ένα κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους. Τι θα κάνει η Μάρμω με το Φαμπερζέ που έχει στην κατοχή της; Πώς θα αντιδράσουν τα εγγόνια, όταν μάθουν κάποιες αλήθειες… από το παρελθόν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved