Survivor All Star: Πιλίδης και Γκότσης αποβάλλονται από το ριάλιτι! Ποιους κανονισμούς παραβίασαν
Media

Survivor All Star: Πιλίδης και Γκότσης αποβάλλονται από το ριάλιτι! Ποιους κανονισμούς παραβίασαν

Survivor All Star: Μπορεί στο νέο επεισόδιο οι παίκτες της μπλε ομάδας, έχοντας ηττηθεί να πρέπει να βγάλουν δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά το συμβούλιο μονοπώλησε η απόφαση της παραγωγής για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη μετά την παραβίαση των κανονισμών.

Ο Γιώργος Λιανός κατά την έναρξη του συμβουλίου αναφέρθηκε στους δυο παίκτες, λέγοντας πως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αφού πρώτα ο παρουσιαστής μίλησε γενικά στους παίκτες για το παιχνίδι και τους κανόνες που το διέπουν προχώρησε σε λεπτομέρειες αναφορικά με την απόφαση της παραγωγής μετά την παραβίαση των βασικών κανονισμών του ριάλιτι.

pilidis-gotsis.jpg

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, η απόφαση της παραγωγής είναι να αποβληθούν από το παιχνίδι.

Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Βρήκε τρόπο και επικοινώνησε με την Ελλάδα. «Βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνίας αλλά και τον αριθμό που καλούσε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

lianos.jpg

Ο Ηλίας Γκότσης από την άλλη παραβίασε τον κανονισμό για την παράνομη λήψη τροφής. «Ο Ηλίας Γκότσης συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Βασικός και απαράβατος κανόνας. Και για αυτό υπάρχουν αποδείξεις», είπε και ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής.

«Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved