Φωτεινή Ράλλη: Δείτε τι κάνει σήμερα, 21 χρόνια μετά το Fame Story - Ο γάμος και το χειρουργείο
Media

Φωτεινή Ράλλη: Δείτε τι κάνει σήμερα, 21 χρόνια μετά το Fame Story - Ο γάμος και το χειρουργείο

Η Φωτεινή (Τσιτσιγκού) Ράλλη την οποία γνωρίσαμε πριν 21 χρόνια μέσα από το Fame Story και ο καβγάς με την Άσπα Τσίνα δεν ξεχνιέται, μιλά για τη ζωή της και πόσο έχει αλλάξει.


Η Φωτεινή αποκαλύπτει στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day για τον καβγά με την Άσπα στο Fame Story που θυμόμαστε ακόμα: «Είναι κάτι που ακόμα μας κυνηγάει, ήμασταν μικρά κορίτσια. Πάνω στα νεύρα μας λέμε και καμιά ατάκα που είναι μπιπ και είναι κάτι που με καταδιώκει. Μου λένε ακόμα “Τι της έχω κάνει της μ@@@σμ@νης”. Δεν ξέρω τι γίνεται όταν πας σε ένα ριάλιτι γιατί σε ριάλιτι εξελίχθηκε».

foteini-ralli-(4).jpg

Και τόνισε: «Δεν το είχα πει και στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story γιατί δεν τα είχε πολύ καλά. Τότε ήταν το Big Brother, οπότε δεν μας άφηνε να δούμε καν Big Brother. Δήλωσα συμμετοχή συμμετοχή στο Fame Story και ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τίποτα. Κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του και το δέχτηκε γιατί είδε και τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα και καταξιωμένους ανθρώπους».


Η Φωτεινή Ράλλη μίλησε και για τον γάμο και την κόρη της: «Κάνω μια οικογενειακή ζωή. Ο άνδρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Είχαμε πάει Γαλλία, Μονακό. Ο γάμος μας έγινε στη Γαλλία. Είχα και τη μικρή τότε που ήταν 6 μηνών, μείναμε εκεί άλλα 4 χρόνια.».

1679984809790-873138842-foteini-ralli-(5).jpg

Και υπογράμμισε: «Δεν θα υπάρξει δεύτερο παιδί. Γέννησα φυσιολογικά, πήγα στο δωμάτιο και μετά αισθάνθηκα ότι πονάω πάρα πολύ, είχα αιμορραγία, οπότε με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο, με έπιασε ένας φόβος».

Και κατέληξε: «Πλέον δεν με λένε Τσιτσιγκού, με λένε Ράλλη»!


Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η Φωτεινή Ράλλη που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story στο Happy Day αλλά και την παρακάτω gallery και θα δείτε πόσο έχει αλλάξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved