Αντιγόνη Νεοφύτου: «Ο Ανδρέας Γεωργίου μου είπε ''δεν θα πας στη Βενετία''»
Media

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Ο Ανδρέας Γεωργίου μου είπε ''δεν θα πας στη Βενετία''»

Η νέα ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Η ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου που γνωρίσαμε ως Μαρίνα στη Γη της Ελιάς μιλάει για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς.

Από την Κύπρο... στη «Γη της Ελιάς»! Πώς ήταν η ζωή σου πριν σε γνωρίσουμε στην τεράστια επιτυχία του MEGA;

Σπούδασα χορό στο Βέλγιο, στην Αμβέρσα, πριν απ’ τη «Γη της Ελιάς». Ήταν η εποχή του covid, που μόλις είχα επιστρέφει από μια ομάδα από το Ισραήλ, έκανα δουλειά γραφείου και παράλληλα έστελνα βιογραφικά για οντισιόν. Θα έφευγα, θα πήγαινα στο φεστιβάλ Biennale στη Βενετία για σύγχρονο χορό, μέχρι που ήρθε η πρόταση.

neofytou-evaggelou-(7).jpg

Σε πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου;

Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει ένα ρόλο και ότι τη Δευτέρα θα ξεκινούσα γύρισμα αν έλεγα ναι. Εγώ του είχα πει ότι φεύγω στη Βενετία. Μου λέει «δεν θα πας» (γέλια). Έκλεισα το τηλέφωνο, μίλησα με στενούς μου ανθρώπους του χώρου να με συμβουλέψουν γιατί είχα αγχωθεί. Έπειτα έκλεισα τα μάτια και πήρα την απόφασή μου και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Με τον Αντρέα είχαμε ξανασυνεργαστεί σε ένα guest στις «Οκτώ λέξεις», ήξερα πόσο επαγγελματίας είναι!

Σε άγχωσε η Βουτιά στα Βαθιά;

Σίγουρα σε αγχώνει, αλλά το άγχος μου ήταν πολύ παραγωγικό.

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή η σειρά αυτή και η αναγνωρισιμότητα που ήρθε; Τώρα δεν είσαι μόνο γνωστή στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα!

Η σειρά μου έχει δώσει πολλά, χαίρομαι που παίρνω τόση αγάπη από τον κόσμο, με αγκαλιάζουν και ταυτίζονται μαζί μου. Η επιτυχία που έχει το σίριαλ οφείλεται στον κόσμο.

neofytou-evaggelou-(5).jpg

Πώς βιώνεις την εμπειρία των γυρισμάτων;

Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν άνθρωποι στο γύρισμα που περνάμε ωραία, είναι πολύ σημαντικό, γιατί προφανώς δουλεύεις πολλές ώρες καθημερινά. Χρειάζεται να περνά όμορφα στο γύρισμα. Υπάρχουν μέρες που δεν καταλαβαίνεις πώς περνάνε. Σκέψου λοιπόν να μην ήταν η ατμόσφαιρα τόσο ωραία!

Τι σε ζόρισε περισσότερο;

Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα, μπήκα στα βαθιά και ήταν πρόκληση για να ανταπεξέλθω. Το γεγονός ότι δούλευα με ανθρώπους έμπειρους στον χώρο με ζόρισε γιατί ντρεπόμουν, αλλά οι συμβουλές τους και η βοήθεια τους με βοήθησαν να εξελιχθώ.

Πηγή: Τύπος TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved