Survivor – Μαγγίρα: Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει τι πουλάει, τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο, τέλος!
Media

Survivor – Μαγγίρα: Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει τι πουλάει, τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο, τέλος!

Η ομάδα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα και η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο survivor all star.

H Μπέττυ Μαγγίρα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι λίγο σαν διάλογος σεναρίου στη Λάμψη; Απ’ ό,τι κατάλαβα, έφαγαν όλοι στο Survivor, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο»!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: «Η παραγωγή αποφάσισε να κάνει το Survivor με αυτούς τους ανθρώπους και αποδεικνύεται ότι ήταν όλο λάθος. Έκλεψαν όλοι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο θράσος αυτά τα παιδιά. Βλέπεις ότι έφυγαν η Δαλάκα και η Ασημίνα, δεν αισθάνθηκαν ότι: ωχ, θα γίνει όντως αυτό που είπαμε;».

unknown_325350228_1125941514759660_8309005881446347876_n.jpg

Με την Μπέττυ να λέει: «Εγώ καταλαβαίνω ότι κανένας δε μπορεί να μην κλέψει για να φάει με κάποιον τρόπο. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, γιατί προφανώς η πείνα είναι τόσο μεγάλη. Αν τρελαίνεσαι από την πείνα, δεν έχεις καθαρή σκέψη και δεν αντέχεις… εμείς δεν το ‘χουμε ζήσει αυτό».

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Και δεν έχουν να κάνουν τα λεφτά με την πείνα. Δεν σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι θα μπουν τα λεφτά και χορταίνεις. Πεινάς, τέλος. Άρα αυτό σημαίνει ότι πεινάνε τόσο πολύ που δεν τους νοιάζει. Όλοι κοιτάνε να έχουν ένα κινητό. Το θέμα είναι ότι συμβαίνει παντού αλλά η παραγωγή δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο να τους περιορίσει;».

pilidis-gotsis.jpg

Και κατέληξε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα σχετικά με τις εξελίξεις στο survivor: «Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει τι πουλάει, τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο. Εγώ το βλέπω σαν επιχείρηση. Πώς θα το κάνω αυτό πιο πουλιστερό; Με αυτόν τον τρόπο. Τέλος. Πρέπει όμως και η παραγωγή να τηρήσει τους όρους».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved