Τα ευτράπελα που συνέβησαν στα γυρίσματα της σειράς Έτερος Εγώ
Media

Τα ευτράπελα που συνέβησαν στα γυρίσματα της σειράς Έτερος Εγώ

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας και οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Άννα Μενεκάκου περνάνε από ανάκριση.

Ο σκηνοθέτης και οι δυο πρωταγωνιστές της πολυαγαπημένης σειράς Έτερος Εγώ έδωσαν συνέντευξη στην οποία περιγράφουν μεταξύ άλλων ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

1676324587584-59693526-eteros-ego-(5).jpg

Σωτήρη, έχω την εντύπωση μετά το Έτερος Εγώ, οι δημιουργοί έχουν αποκτήσει περισσότερο «λόγο» στις συνεντεύξεις.

Σ.Τσ: Δεν ξέρω αν αυτό το έκανε η σειρά ή τα 5 λεπτά που μίλησα σε μία εκπομπή στο πλαίσιο του MeToo. Ούτε ποιο από τα δύο υπερίσχυσε. Δεν μιλάω ως δημιουργός, αλλά ως άνθρωπος. Τη δύναμη που σου δίνει ο κόσμος πρέπει να τη χρησιμοποιείς για να δώσεις κάτι πίσω σε εκείνον. Αν έβγαινα να μιλήσω κάθε φορά που μου τηλεφωνούσαν, τώρα θα ήμουν σε πάνελ. Παρεμπιπτόντως, διαφωνώ κάθετα με τα «μία σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια». Μόνος μου την έκανα; Είναι μία ομαδική δουλειά, απλά οι άνθρωποι έχουμε μία ανάγκη να ορίζουμε κάποιον ως επικεφαλής με πολλούς τρόπους. Απλώς επαναφέραμε το ελληνικό σινεμά σε μία πραγματικότητα ώστε να πάψει να θεωρείται «είδος» το ίδιο. Παλιά λέγανε, πάμε σινεμά να δούμε ένα γουέστερν; Ένα θρίλερ; Ένα ερωτικό ή ένα ελληνικό; Ωστόσο δεν λειτουργεί όπως πρέπει, γιατί η πλειοψηφία λέει: «Τι πούλησε αυτήν την περίοδο; Το crime και το εποχής. Πάμε όλοι, λοιπόν, να κάνουμε σειρές εποχής και crime».

1676324571507-887929431-eteros-ego-(1).jpg

Κανένα ευτράπελο που μπορείτε να μου περιγράφετε υπάρχει;

Σ.Τσ: Θα προτείνω στην Cosmote να φτιάξουμε ένα ντοκιμαντέρ με όλα τα making of. Χαμός, η απόλυτη απομυθοποίηση.

Π.Λ.: Υπάρχει ένα φοβερό σκηνικό στην προηγούμενη σεζόν, με τρία ελικόπτερα. Πρέπει να μπούμε σε ένα εγώ με τον Βακούση, το κάνουμε πρόβες, όλα καλά. Φεύγω εγώ φουριόζος προς το ελικόπτερο, ο Βακούσης με ακολουθούσε. Ξαφνικά γυρνάω πίσω, πουθενά ο Βακοϋσης. Τελικά είχε πάει σε άλλο ελικόπτερο! (γέλια)

Σ.Τσ: Στην επόμενη λήψη, πήγε ο Βακούσης και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του πιλότου! Να την τραβάει, να μην ανοίγει ο πιλότος! (γέλια)

Π.Δ.: Στην τελευταία σεζόν επίσης, σε ένα γύρισμα στην Κυψέλη όπου είχα ξεμείνει από τσιγάρα, πήγα στο ψιλικατζίδικο και ο ψιλικατζής με κοιτούσε περίεργα. Είχα πάει ντυμένος Λαΐνης.

Α.Μ.: Και με όλο το περπάτημα, σίγουρα! (γέλια)

Πηγή: Esquire

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved