Γιάννης Τάσσιος: «Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο, φοβήθηκα για τη ζωή τους»
Media

Γιάννης Τάσσιος: «Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο, φοβήθηκα για τη ζωή τους»

 Ο Γιάννης Τάσσιος μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την κατάθλιψη, τις τρικλοποδιές στη δουλειά αλλά και τις εξωσωματικές που έκανε η σύζυγός του.

Αρχικά ανέφερε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Έχει συμβεί σε όλους τους καλλιτέχνες να τους βάλουν τρικλοποδιές. Δυστυχώς, είναι η δουλειά μας τέτοια, έχει άγραφους νόμους. Σε μένα ήταν πολύ άσχημο, γιατί ήταν στο peak της καριέρας μου. Είχα πολλές επιτυχίες και εκεί έγινε μια στραβή. Δεν θέλω να το αναλύσουμε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που πονάει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασα μια μεγάλη κατάθλιψη. Το πέρασα όλο μόνος μου. Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο. Δε φοβήθηκα για μένα αλλά για τη ζωή των δικών μου ανθρώπων. Όλοι ψάχνουν να βρουν τι αδυναμία έχεις. Δεν θα χτυπήσουν εσένα, θα χτυπήσουν εκεί που πονάς περισσότερο, οπότε αναγκαστικά θα κάνεις πίσω».

tasios-(3).jpg

Και ο Γιάννης Τάσιος είπε: «Έχω έναν γιο, τον Δημητράκη μου. Η ευχή μου να καταφέρω επιτέλους να κάνω ένα παιδί πραγματοποιήθηκε μετά από 6-7 εξωσωματικές. Καταλαβαίνεις ότι για τη σύζυγο είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο, όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό; Πώς θα την κοιτάξεις στα μάτια; Είναι σαν να παίρνεις ένα μαχαίρι και να της το καρφώνεις στην κοιλιά».

tasios-(4).jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν όμως γίνεται και παίρνεις το παιδί στα χέρια σου, εκεί αλλάζουν όλα. Λες: χαλάλι όσα πέρασα, αυτό τώρα είναι δικό μου;».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή Ποιος είναι πρωνιάτικα

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved