Μαρία Χατζηστεφανή: «Η συνεργασία μου με τις Καρντάσιαν ήταν μια μοναδική εμπειρία»
Media

Μαρία Χατζηστεφανή: «Η συνεργασία μου με τις Καρντάσιαν ήταν μια μοναδική εμπειρία»

Η επιχειρηματίας Μαρία Χατζηστεφανή μιλά για τη συμμετοχή της στο «Dragons’ Den» του ΑΝΤ1, θεωρεί ότι η καταξίωση δεν έρχεται εν μια νυκτί, αλλά με κόπο, παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στην πορεία της και θέτει ως προαπαιτούμενο συνεργασίας τη θετικότητα σε έναν άνθρωπο...

Ξεχώρισε αμέσως στο «Dragons' Den» του ΑΝΤ1 με τον δυναμισμό της. Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν από μικρή παθιασμένη με την ομορφιά και κατάφερε να δημιουργήσει μια επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών. Η ίδια αποκαλύπτει την εμπειρία της από τη συνεργασία της με την Κιμ Καρντάσιαν.

unknown_310620983_478878020832674_1391151025916490443_n.jpg

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα κάνατε τηλεόραση;

Πριν από μερικά χρόνια ήμουν σε συζητήσεις για να συμμετάσχω στο βρετανικό «Dragons' Den», αλλά μετά συνέβη η πανδημία, τα γυρίσματα σταμάτησαν και το αφήσαμε. Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στο «Dragons' Den Greece», ένιωσα πραγματικά ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Τι πρέπει να έχει κάποιος επιχειρηματίας για να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον;

Μια μοναδική ιδέα που δεν έχω ξαναδεί και ένα σχέδιο δράσης για το πώς μπορεί να γίνει επιτυχημένη. Επίσης η χημεία και το αν μπορούμε να συνεργαστούμε καλά. Μου αρέσει να δουλεύω με θετικούς ανθρώπους επομένως η θετικότητα και ο ενθουσιασμός είναι μια ακόμη δεξιότητα που αναζητώ.

Έχετε μετανιώσει για λάθη που ίσως κάνατε στο παρελθόν;

Έχω κάνει πολλά λάθη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Άλλαξα δουλειά, απολύθηκα, ξεκίνησα τη Rodial, έκανα σωστές και λάθος συνεργασίες αλλά στο τέλος της ημέρας έμαθα από τα λάθη μου. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Έχετε αλλάξει τρεις φορές επαγγελματική πορεία πριν δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Υπήρξαν στιγμές που σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Απογοητεύτηκα πολλές φορές αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Πάντα έψαχνα για ένα plan b.

Από πού αντλήσατε τη δύναμη να σταθείτε απέναντι σε κολοσσούς;

Πάντα έπαιρνα ρίσκα, όπως όταν ονομάσαμε το πρώτο αντιγηραντικό προϊόν Snake Serum. Το όνομα μας βοήθησε να ξεχωρίσουμε και να αποκτήσουμε δημοσιότητα για τη Rodial. Είναι σημαντικό να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος όταν ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος ειδικά στη βιομηχανία της ομορφιάς.

unknown_334777893_1499165157160596_1970991994164287225_n.jpg

Για τις ανάγκες της εταιρείας σας, της Rodial, έχετε συνεργαστεί με μερικές από τις πιο γνωστές σταρ του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Αντζέλίνα Τζολί. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Η συνεργασία μου με τις Καρντάσιαν ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς είναι οι πιο επαγγελματίες γυναίκες που έχω γνωρίσει, γεμάτες δυναμισμό και κίνητρα. Για την εμπειρία αυτής της συνεργασίας μιλώ εκτενώς στο βιβλίο μου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved