Παράδεισος: Η τηλεοπτική Σύρμω δίνει spoiler και συγκινεί μιλώντας για τον Πάνο Νάτση
Media

Παράδεισος: Η τηλεοπτική Σύρμω δίνει spoiler και συγκινεί μιλώντας για τον Πάνο Νάτση

Η κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν, σ’ ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, την αγαπημένη ηθοποιό Γιούλη Τσαγκαράκη, την αυστηρή Σύρμω από τον «Παράδεισο των κυριών»

H ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για τις συγκλονιστικές εξελίξεις, για τη σειρά «Σέρρες» στην οποία πρωταγωνιστεί, τον Πάνο Νάτση και τη ζωή της.

tsagaraki-(3).jpg



Για τη σχέση της με την Όλγα (Γωγώ Μπρέμπου): «Η Σύρμω αντιδρά στη σχέση της Όλγας με τον υπαστυνόμο.. λέει και στους δύο ότι δεν της αρέσει γιατί είναι πολύ αντίθετο στις αξίες της Σύρμως και νομίζω ότι δείχνει κατανόηση.. Δεν κάνει πίσω, αλλά δείχνει κατανόηση στο ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν είχε αυτόν για άντρα.. Τον έχει γνωρίσει η Σύρμω, βοήθησε και τον γιο της και τον έχει εκτιμήσει, ενώ στην αρχή ήταν αντίθετη».

Για τα παιδιά της Σύρμως, αναφέρει: «Σύμφωνα με την παράδοση της Σύρμως, που δεν την παζαρεύει και καθόλου, δεν πρέπει να μείνει ανύπαντρη η κόρη της.. υπάρχει ένας γιος που είναι με την Τζένη, πρέπει να παντρευτεί.. ο Μεμάς έχει χωρίσει με την Κούλα. Για να προχωρήσουν οι γιοι της θα πρέπει η ίδια να αποκαταστήσει την κόρη».

1680014684304-917100142-tsagaraki-(1).jpg



Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποιος άντρας στη ζωής της Σύρμως, η ηθοποιός απαντά: «Μέχρι στιγμής υπάρχει αυτός ο έρμος ο Θωμάς που με γλυκοκοιτάζει, υπάρχει μια ιστορία απ’ το παρελθόν και σαν Σύρμω θα ήθελα να υπάρχει ο Θωμάς στη ζωή μου.. Απ’ την άλλη είναι πολύ αυστηρή και έχει σε προτεραιότητα τα παιδιά της.. Νομίζω πως δεν θα ενδώσει στο φλερτ του Θωμά..».

1680014696866-196640946-tsagaraki-(2).jpg



Μιλάει για τη σειρά «Σέρρες», στην οποία και πρωταγωνιστεί, και αναφέρει ότι την έχει δει, έχει την αίσθηση ότι ο Πάνος Νάτσης δεν έχει φύγει απ’ τη ζωή και συγκινείται όταν βλέπει σκηνές μαζί του.
Τέλος, αναφέρεται και στις άλλες δουλειές που έχει κάνει και ότι τόσα χρόνια δεν ψαχνόταν να κάνει τηλεόραση γιατί της φαινόταν κάτι πολύ μακρινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved