Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή Πιλίδη-Γκότση και αποκάλυψη για τα… βρισίδια που ακούει
Media

Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή Πιλίδη-Γκότση και αποκάλυψη για τα… βρισίδια που ακούει

Survivor All Star: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27-03) ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό η απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την παραβίαση των κανονισμών του ριάλιτι.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ραδιόφωνο μετά την ανακοίνωση, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον τρόπο που το κοινό τον αντιμετωπίζει ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως ενδεχομένως κι εκείνος στη θέση των δυο παικτών να έκανε χειρότερα πράγματα.

Lianos-(4).jpg

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες αλλά, εγώ ακούω τα βρισίδια. Δε με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση. Πιθανόν στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο», είπε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και συνέχισε:

Lianos-(2).jpg

«Υπάρχει ένα ολόκληρο σχολείο εκπαίδευσης επιβίωσης με ανορθόδοξες συνθήκες, εμείς προτιμούμε τις ορθόδοξες. Και τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό δε με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δε συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν», αποκάλυψε.

Lianos-(3).jpg

Δες το βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό Μας.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved