Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Ηλίας Βαλάσης έρχεται και είναι αγνώριστος!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Ηλίας Βαλάσης έρχεται και είναι αγνώριστος!

Όλα όσα θα δούμε στο νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», με γκεστ τον Ηλία Βαλάση

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Ηλία Βαλάση στον ρόλο του Αστέρη και η εικόνα του είναι... το κάτι άλλο!

ta-kalytera-mas-xroonia-(3).jpg

Ο Δημήτρης σκάει από τη ζήλια του βλέποντας τη Νανά με τον Λευτέρη, και βρίσκει άλλα μέσα για να μαθαίνει τι συμβαίνει ανάμεσά τους! Η Μάρθα, o πρώτος έρωτας του Αντώνη, που προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά από τον γιο τους όταν ο μικρός πηγαίνει και τον βρίσκει, κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Ο Κοντούλας από την άλλη, στην προσπάθειά του να αυξήσει τις συμμετοχές στη διοργάνωση για τον Γύρο της Αθήνας, βάζει τη γειτονιά σε εντατικούς ρυθμούς άσκησης! Την ίδια ώρα, Ελπίδα και Μαριλένα γνωρίζουν στο γήπεδο τον Αστέρη (Ηλίας Βαλάσης), προπονητή του Μανόλο (Φώτης Κάραλης).

ta-kalytera-mas-xroonia-(9).jpg

Ο Αντώνης θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τον γιο του και προσπαθεί να τον προσεγγίσει, ενώ ο Άγγελος, συμπάσχοντας, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση. Ο Δημήτρης, που τρώγεται με τα ρούχα του, προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη σχέση της Νανάς με τον Λευτέρη. Η Μάρθα κάνει, για άλλη μια φορά, την εμφάνισή της στη γειτονιά…

ta-kalytera-mas-xroonia-(2).jpg

Η επιρροή της Τζένης στη Μαίρη είναι πλέον ολοφάνερη. Η στροφή της τελευταίας προς τη γυμναστική συμπίπτει με την οργάνωση του πρώτου Γύρου της Αθήνας. Ο Κοντούλας προσπαθεί να αυξήσει τις συμμετοχές στη διοργάνωση με κάθε τρόπο και τελικά βάζει τη γειτονιά σε εντατικούς ρυθμούς άσκησης! Αλλά και η Ελπίδα με τη Μαριλένα βλέπουν τον Γύρο της Αθήνας σαν μια ευκαιρία να είναι πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές τους, ενώ ο Δημήτρης βρίσκει άλλα μέσα για να μαθαίνει για τη Νανά….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved