«Βόμβα» από τον Τριαντάφυλλο! «Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί!»
Media

«Βόμβα» από τον Τριαντάφυλλο! «Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί!»

Τη μια «βόμβα» μετά την άλλη πετάει μέσω social media o Τριαντάφυλλος για τους παίκτες του Survivor.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες.

survivor-all-star-pilidis-gkotsis.jpeg

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε μεταξύ άλλων πως: «Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια τι γίνεται εδώ; Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο».

vasalos-(2).jpg

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του λοιπόν με ένα νέο Instagram story ανέφερε πως ο παίκτης δεν θα έπρεπε να απορεί καθώς και ο ίδιος έχει κινητό.

duffy-(3).jpg

«Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή. Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος δικός σας ο νικητής βγάλτε τον απλά και λαϊκά», έγραψε. Δες το story του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved