Γιώργος Κοψιδάς: «Μου έχουν κάνει bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου»
Media

Γιώργος Κοψιδάς: «Μου έχουν κάνει bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δημιουργία οικογένειας και τον γάμο, το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στον γάμο και για το εάν έχει σκεφτεί να κάνει παιδί.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

kopsidas-(2).jpg

Ποιό χαρακτηριστικό θεωρεί μεγάλο ελάττωμα;

«Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος», δήλωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε εάν τον φλερτάρουν άνδρες, αλλά και για τις σχέσεις του.

«Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο», τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ποιο είναι το πρότυπο της ιδανικής συντρόφου για τον Γιώργο Κοψιδά;

«Θέλω η σύντροφός μου να είναι ψηλή και γυμνασμένη. Στη σχέση μου θέλω να γελάω και να μην υπάρχει μιζέρια», σημείωσε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved