Survivor – Σοϊλέδης: Η κόντρα με την Βρισηίδα και η επικοινωνία του Μαρτίκα με την αδερφή του
Media

Survivor – Σοϊλέδης: Η κόντρα με την Βρισηίδα και η επικοινωνία του Μαρτίκα με την αδερφή του

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, από το survivor all star, ξέσπασε κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο twitter, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την επικοινωνία που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας με την αδερφή του, αλλά και τις αλήθειες που λέει κατά καιρούς ο Τριαντάφυλλος στο instagram  του.

Αρχικά ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης στο Super Κατερίνα:

«Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα και ό,τι συνέβη το λέω. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Όταν λένε κάτι για μένα, ή με ρωτάνε κάτι πάντα θα λέω την αλήθεια. Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω με αποδεικτικά στοιχεία. Όπως είδατε, η Κάτια παραδέχτηκε ότι είχε γίνει αυτό που είπα, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάποιος λέει ψέματα».

aris-soiledis-(3).jpg

Όσον αφορά την επικοινωνία του Σπύρου Μαρτίκα με την αδερφή του μέσω της παραγωγής, ανέφερε: «Δεν είναι μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας που κάνει κάτι τέτοιο, έχουμε δει κι άλλα επεισόδια φέτος. Ίσως να βγουν κι άλλοι στο μέλλον. Αυτά πρέπει να τα ελέγχει η παραγωγή και αφορά μόνο αυτή. Ότι είναι να βγει θα βγει. Όσο ήμουν στο Survivor η παραγωγή δεν έριχνε ψάρια, όπως λέει ο Τριαντάφυλλος. Από εκεί και πέρα, ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει αν λέει αλήθειες ή όχι, ξέρουμε ποιος είναι. Έχει πει πάρα πολλές αλήθειες, οι οποίες βγαίνουν και σε πολλά συμφωνώ μαζί του. Ο Άρης δεν μπήκε φέτος γιατί δημιουργούσε προβλήματα, αλλά έχουν γίνει χειρότερα. Είναι κρίμα γιατί χαλάει η έννοια του πρότζεκτ».

aris-soiledis-(2).jpg

Και κατέληξε: «Ο κόσμος που με στήριζε με στηρίζει σε ένα άλλο πρότζεκτ και με ακολουθεί. Μένω σε αυτό, ό,τι κακοπροέραιτο και τοξικό δεν θέλω να υπάρχει στη ζωή μου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved