Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο ρόλος-μυστήριο του Γιώργου Αγγελόπουλου-Θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο ρόλος-μυστήριο του Γιώργου Αγγελόπουλου-Θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Ραγδαίες και άκρως συναρπαστικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Στα επόμενα επεισόδια εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας που γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη. 

Ένας μυστηριώδης άντρας φτάνει στη Μάνη για να ταράξει τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο λόγος για τον Ορέστη Αντωνιάδη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έρχεται για να μείνει. Ποιος είναι ο ρόλος του και πόσα μυστικά κρατάει κρυμμένα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, ο Ορέστης Αντωνιάδης, που θα κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια που θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα, κρύβει πολύ περισσότερα από όσα θα δείξει αρχικά.

aggelopo.jpg

Καταφτάνει στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα. Έτσι, πολύ σύντομα θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Ο Ορέστης Αντωνιάδης είναι ένας γυμναστής από την Αθήνα που έχει το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή του Περιστεριού.

1679693129325-354072641-aggelopoulos-(6).jpg

Πηγαίνει στην Αερόπολη ως τουρίστας και φαίνεται ένας απλός και φιλήσυχος άντρας.

Αμέσως γίνεται αγαπητός και συνδέεται με τα περισσότερα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Σιγά-σιγά, όμως, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας του και σύντομα αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρύβει, θα δούμε τον Ορέστη να επισκέπτεται το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένος ο Κίμωνας, γεγονός που φανερώνει ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(8).jpg

Μάλιστα, ο εν λόγω χαρακτήρας, που οπλοφορεί νόμιμα, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από τον θάνατο του νεαρού Καπερνάρου.

Όλοι πιστεύουν ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και ο μόνος που γνωρίζει τη σοκαριστική αλήθεια είναι ο πατέρας του, Δημοσθένης, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο του Ορέστη και μετατρέπεται στον ζωντανό εφιάλτη του.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(1).png

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης γίνεται η σκιά του και παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του.

Σημειώνεται ότι ο νέος ήρωας πρόκειται να παραμείνει στο σίριαλ και την επόμενη σεζόν.

Πηγή: MyTV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved