Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Κατσούλη - Μαρτίκα! Η φράση για τη Μαριαλένα που τον εξόργισε
Media

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Κατσούλη - Μαρτίκα! Η φράση για τη Μαριαλένα που τον εξόργισε

 

Survivor: O κακός χαμός ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Σάκη Κατσούλη. Οι δύο παίκτες θα τσακωθούν και αφορμή θα είναι μία ατάκα που είπε ο φαρμακοποιός για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη σύντροφο του Σάκη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει στο αγώνισμα, ενώ φοβόταν για τα πόδια του και στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας είπε τη φράση «όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα έχεις».

roumelioti-1.jpg

Εκείνη απουσίαζε λόγω πυρετού, ενώ ο Σάκης Κατσούλης το άκουσε χωρίς να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας και τον Νίκο Παρτσώλη, ο Σάκης μπορεί να μην αντέδρασε, όμως στο νέο επεισόδιο θα δούμε να του λέει να ζητήσει συγγνώμη.

1680091489525-734473117-survivor-sakis-katsoulis-marialena-roumelioti.jpg

Συγκεκριμένα θα του πει να ζητήσει συγγνώμη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη φράση του, όμως ο Σπύρος Μαρτίκας θα αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη και θα του πει ότι είναι μια φράση που λέγεται και δεν την είπε προσωπικά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πάντως σήμερα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα εμφανιστεί στο survivor all star μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση.

Ο Τούρκος παραγωγός θα παίξει με τους διαγωνιζόμενους το παιχνίδι μνήμης που θα τους δώσει χρήματα, ενώ θα ακολουθήσει και ο πλειστηριασμός που περιλαμβάνει έπαθλα φαγητού.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό μας με το τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο παίκτες στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved