Media

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Κατσούλη - Μαρτίκα! Η φράση για τη Μαριαλένα που τον εξόργισε

 

Survivor: O κακός χαμός ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Σάκη Κατσούλη. Οι δύο παίκτες θα τσακωθούν και αφορμή θα είναι μία ατάκα που είπε ο φαρμακοποιός για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη σύντροφο του Σάκη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει στο αγώνισμα, ενώ φοβόταν για τα πόδια του και στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας είπε τη φράση «όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα έχεις».

Εκείνη απουσίαζε λόγω πυρετού, ενώ ο Σάκης Κατσούλης το άκουσε χωρίς να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας και τον Νίκο Παρτσώλη, ο Σάκης μπορεί να μην αντέδρασε, όμως στο νέο επεισόδιο θα δούμε να του λέει να ζητήσει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα θα του πει να ζητήσει συγγνώμη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη φράση του, όμως ο Σπύρος Μαρτίκας θα αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη και θα του πει ότι είναι μια φράση που λέγεται και δεν την είπε προσωπικά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πάντως σήμερα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα εμφανιστεί στο survivor all star μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση.

Ο Τούρκος παραγωγός θα παίξει με τους διαγωνιζόμενους το παιχνίδι μνήμης που θα τους δώσει χρήματα, ενώ θα ακολουθήσει και ο πλειστηριασμός που περιλαμβάνει έπαθλα φαγητού.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό μας με το τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο παίκτες στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved