Γιώργος Σπανιάς: Στην πρώτη μου δουλειά, στο Γ4, το πέρασα λίγο δύσκολα. Κάνω 9 χρόνια ψυχοθεραπεία
Media

Γιώργος Σπανιάς: Στην πρώτη μου δουλειά, στο Γ4, το πέρασα λίγο δύσκολα. Κάνω 9 χρόνια ψυχοθεραπεία

Ο Γιώργος Σπανιάς, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά, Έρωτας Φυγάς, μίλησε  στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από τη σειρά και όχι μόνο…

Αρχικά τόνισε ο ηθοποιός: «Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη συγκυρία και αυτή τη δουλειά. Έχουμε πάει με την Ελευθερία, την τηλεοπτική Άννα της σειράς, σε ένα πολυκατάστημα επίπλων, μας σταματάει μια κυρία και μας λέει: εσείς δεν είστε από τη σειρά, είστε μαζί και στη ζωή;».

Και πρόσθεσε: «Μια άλλη φορά ήμουν πάλι σε ένα πολυκατάστημα και εκτός του ότι με άφησαν να περάσω πρώτος στην ουρά, μου έδωσαν και ένα εκπτωτικό κουπόνι δώρο. Ήταν 5 ευρώ αλλά ήταν κάτι».

spanias-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην πρώτη μου δουλειά, στο Γ4, το πέρασα λίγο πιο δύσκολα το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Είχε να κάνει με σχολεία, οπότε το κοινό που απευθυνόταν ήταν εφηβικό. Ανέβαζαν φωτογραφίες μου χωρίς να το ξέρω, έφτιαχναν διάφορα pages, φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου στον δρόμο. Ευτυχώς, έχω κάνει ψυχοθεραπεία και έχω αναγνωρίσει ότι είναι παραπροϊόν της δουλειάς».

Και κατέληξε λέγοντας ο Γιώργος Σπανιάς: «Δεν με νοιάζει να είμαι αναγνωρίσιμος. Η ζωή είναι μια μάχη για να γίνουμε ελεύθεροι, όχι για να σκλαβωνόμαστε. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 9 χρόνια».

spanias-(3).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved