Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία για να βοηθήσει τον Πότη
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία για να βοηθήσει τον Πότη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά.

Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της.

gi-tis-elias.jpg

Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

gi-tis-elias-margarita-alexis.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Ο Στάθης πηγαίνει στην Αρετή και την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο. Εκείνη όμως, για μία ακόμη φορά αντιδρά έντονα και οι κατάρες της δεν έχουν τέλος. Η Ασπασία εξομολογείται στην ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η Μυρτάλη δείχνει για ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της. Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία να τον αφήσει να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved