Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί. Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας: Εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής;

mavro-rodo.jpg

Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή.

mavro-4.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και ο Παράσχος φοβάται ότι ο Βίκος θα τον σκοτώσει. Ο Θέμης υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της. Ο Βίκος ζητά από τη Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρίνο και την Τασούλα. Η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο. Η Ελισάβετ, επηρεασμένη κι από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντί της, δεν φεύγει μόνο από το μοναστήρι, αλλά παίρνει μια ακόμα πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να επισκεφτεί το μοναστήρι. Ευχάριστα νέα μαθαίνει ο Θέμης, αφού του παραχωρούνται τα κτήματα της Μονής. Η Πολυξένη θα αρχίσει πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη. Η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου. Η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο φέρνει πολλές ανατροπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved