Συγκλονίζει η Μελίνα Κανά μιλώντας για το έμφραγμα επί σκηνής που υπέστη - Τα δάκρυα της Ζαμπέτογλου
Media

Συγκλονίζει η Μελίνα Κανά μιλώντας για το έμφραγμα επί σκηνής που υπέστη - Τα δάκρυα της Ζαμπέτογλου

Μία από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Μελίνα Κανά στην εκπομπή Στούντιο 4 και ήταν τόσο έντονη και γεμάτη συναισθήματα που έκανε την παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου να βουρκώσει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, αναφέρθηκε στο έμφραγμα επί σκηνής που υπέστη σε κάποια εμφάνισή της κατά το παρελθόν και περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, είπε:

«Εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω», μία φωνή μέσα μου μού είπε: θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει; Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δεν σταματάει».

nansy-melina-kana.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω». Τότε είδε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε βουρκώσει και τη ρώτησε: «Γιατί βούρκωσες;».

Η παρουσιάστρια τότε είπε με συγκίνηση: «Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω. Καταλαβαίνεις… άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved