Η Άντζελα Δημητρίου στο Σπίτι με το Mega
Media

Η Άντζελα Δημητρίου στο Σπίτι με το Mega

Μια βραδιά με ατμόσφαιρα αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 1η Απριλίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

Η Άντζελα Δημητρίου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο μουσικό στερέωμα, γιορτάζει 45 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με μεγάλες επιτυχίες, συναίσθημα και δημοφιλείς καλεσμένους.

spitimetomega-(10).jpg

Με τη γνήσια λαϊκή της φωνή και την χαρακτηριστική της ερμηνεία, θα τραγουδήσει κομμάτια που μας έχουν σημαδέψει, όπως: «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ποια θυσία», «Μαργαρίτες», «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», «Είναι κάτι χαρακτήρες» κ.ά.

spitimetomega-(5).jpg

Δίπλα της στη σκηνή θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Απέργης και η Ανδρομάχη θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη βραδιά και θα μας ξεσηκώσουν.

spitimetomega-(8).jpg

Εκλεκτοί καλεσμένοι έρχονται να τιμήσουν την Άντζελα Δημητρίου. Ο Κώστας Τσουρός, η Έλντα Πανοπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος μοιράζονται μαζί μας άγνωστες ιστορίες από τη γνωριμία τους με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία αποκαλύπτει όσα τις ενώνουν στη μακρόχρονη φιλία τους.

Αυτό το Σάββατο 1η Απριλίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» τον πρώτο λόγο έχει η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved