Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η ημέρα της δίκης έχει φτάσει και ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του και να καταθέσει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό του κοστίσει την ελευθερία του.

Η Μάρμω, απογοητευμένη και θυμωμένη με την Αγγέλα, αποφασίζει να την αποκληρώσει, ενώ ο Ηλίας αποφασίζει να «λογαριαστεί» με τον Σώτο, για το θέμα της Φιλιώς και τον ξαπλώνει… τ’ ανάσκελα.

platano-(16).jpg

Την ίδια ώρα, το σημειωματάριο του Βαγγέλα έχει πυροδοτήσει νέες διαμάχες στο χωριό και ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη, προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα όμως, αφού η Μάρμω είναι αποφασισμένη να φέρει τον Βάρσο πίσω στο χωριό, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον φυγαδεύσει με ελικόπτερο!

platano-(23).jpg

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Πετράν και η Αγγέλα καταφέρνουν να αποσπάσουν το Φαμπερζέ από τα χέρια του παπά και κάνουν σχέδια για το πώς θα το πουλήσουν με τη βοήθεια της Βαλέριας. Μόνο που η Μάρμω δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Η Κατερίνα και ο Θοδωρής το γιορτάζουν, αφού ο Εγκέφαλος τους έχει γλιτώσει από τον τοκογλύφο, ενώ ο Τζώρτζης και ο Κανέλος προετοιμάζονται για να γίνουν μπαμπάδες, αφού η ώρα της γέννας πλησιάζει.

platano-(17).jpg

Ο Ηλίας και η Καλλιόπη μαθαίνουν για τα χωράφια του πατέρα τους που καταπατήθηκαν και ένας νέος «πόλεμος» ξεκινάει στον Πλάτανο, με το Χαραλάμπη και το Θύμιο να μην ξέρουν από πού τους ήρθε. Από πού τους ήρθε δεν ξέρουν ούτε η Σύλβια με τον Ηλία όμως, μιας και μαθαίνουν πως ο Σώτος φίλησε τη Φιλιώ και παθαίνουν ντουβρουτζά. Τι συμβαίνει τελικά με τα ζευγάρια μας; Τι τιμωρία ετοιμάζει η Μάρμω για την Αγγέλα και τον Πετράν που τόλμησαν να την κλέψουν;

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved