Στέφανος Κυριακίδης: «Εάν δεν έβαλε μυαλό ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δικό του φταίξιμο»
Media

Στέφανος Κυριακίδης: «Εάν δεν έβαλε μυαλό ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δικό του φταίξιμο»

Το πρωινό: Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά Παγιδευμένοι, μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Δημήτρη Λιγνάδη!

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη βγήκε μια απόφαση από το δικαστήριο, καταδικάστηκε, υπάρχουν οι αμφιβολίες και υπάρχουν τα παιδιά τα οποία επιμένουν. Θα δούμε τι γίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν "να πάμε να καταγγείλουμε". Κάτι συμβαίνει. Πέρα όμως από την φυλακή, έχει τιμωρηθεί και από τους ανθρώπους γύρω του και από τον άλλον κόσμο», είπε αρχικά ο Στέφανος Κυριακίδης και συνέχισε:

kyriakidis.jpeg

«Για να λένε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε βίαιη συμπεριφορά πάει να πει ότι υπάρχει κάτι. Βέβαια, στο θέατρο έχουμε παρεξηγήσει πολλές φορές, γιατί φτάσαμε και στα άκρα, την φωνή να την παίρνουμε και σαν βία. Εγώ κάνω αγώνα να μην φωνάξω γιατί δεν ξέρεις πως το εισπράττει ο άλλος πια. Για να το λένε και εκεί, όμως, κάτι συμβαίνει. Εγώ έχω δουλέψει με τον Κιμούλη και μια χαρά τα πήγα.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε παίξει στην Επίδαυρο. Εάν δεν έβαλε μυαλό, μιλάω βάση καταδίκης αν και έχουμε και εκεί την έφεση, από τα κείμενα τα οποία διάβαζε είναι δικό του φταίξιμο. Γιατί τα κείμενα μιλάνε περί αλαζονείας».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved