Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Ήταν σα να μην υπάρχω, πέθανε ξαφνικά στα χέρια μου»
Media

Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Ήταν σα να μην υπάρχω, πέθανε ξαφνικά στα χέρια μου»

H Ελπίδα μίλησε στην εκπομπή,The 2night show για την ξαφνική απώλεια του συζύγου της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια μόλις έναν μήνα μετά τον θάνατο του.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτού του πράγματος, ήταν σαν να μην υπάρχω ξαφνικά. Γιατί έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου. Τέλοσπαντων, όμως, μην λέμε τόσο δυσάρεστα πράγματα τώρα και χαλάμε την διάθεση του κόσμου. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και δεν χωρίσαμε ποτέ. Πριν παντρευτούμε, μόνο, κάναμε κάποια που πηγαινοερχόμασταν».

elpida-2.jpg

Και πρόσθεσε η Ελπίδα: «Όταν έφυγε, δεν υπήρχα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήμουν τόσο λυπημένη, τόσο στεναχωρημένη, ουσιαστικά όμως μέσα ο οργανισμός μου, που δεν ήθελα τίποτα. Τίποτα δεν μου άρεσε. Παρότι είχα τα παιδιά μου και δυο τρεις καλούς μου φίλους, που μου συμπαραστάθηκαν, είχε χάσει το νόημα η ζωή. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε έναν μήνα από την ώρα που πέθανε ο άντρας μου είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έπαθα οξύ έμφραγμα. Είχα παχύνει κιόλας, είχα αφήσει τον εαυτό μου. Ήταν λίγο περίεργα χρόνια. Δεν είχα ούτε πίεση ούτε τίποτα από όλα αυτά, μόνο την στεναχώρια και ξαφνικά γέμισα από πράγματα κόντρα. Τώρα είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενη με το εγγονάκι μου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved