Κατιάνα Μπαλανίκα για Γιώργο Μαρίνο: «Σήμερα κανείς δεν έχει επαφή μαζί του»
Media

Κατιάνα Μπαλανίκα για Γιώργο Μαρίνο: «Σήμερα κανείς δεν έχει επαφή μαζί του»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Έλεος και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον φίλο της, τον Γιώργο Μαρίνο.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη: «περνάγαμε πολύ ωραία στις σκηνές στην Πλάκα, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είχε μια ποιότητα άλλη με τον Γιώργο Μαρίνα. Εκεί ξεκίνησε το δικό μου κομμάτι, με χίλια ζόρια με έβγαλε ο Γιώργος, γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή, «ο δρόμος είχε την δική του ιστορία» και ο Γιώργος άρχισε να με βοηθάει και να μου λέει «όχι σαν φαντάρος». Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό γιατί δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε όμως γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ήξερα ότι με γούσταραν αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που καταλάβαινα ότι το έχω. Δηλαδή ήξερα αλλά δεν καταλάβαινα γιατί, δεν θεωρούσα τον εαυτό μου όμορφο. Κάποια στιγμή φορούσα ένα φουστάνι και έκανα ότι γδυνόμουν, χωρίς να γδύνομαι αλλά έβαζα το πόδι σε μια καρέκλα και έκανα ότι έβγαζα την κάλτσα, καθόμουν σε ένα άλλο τραπέζι και κάποιος μού έβαλε στο φουστάνι μια γαρδένια. Ο Γιώργος Μαρίνος στράβωσε και του έδωσε πολύ ξύλο στο καμαρίνι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γενικά δεν ήθελε τέτοια στο μαγαζί και ήταν πολύ προστατευτικός. Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα γιατί μου είχαν δώσει ένα λουλούδι πάνω στη σκηνή».

balanika.jpg

Και κατέληξε όσον αφορά τον Γιώργο Μαρίνο: «Σήμερα, όχι, δεν έχουμε επαφή. Κανείς δεν έχει. Δεν με πονάει όμως αυτό γιατί πιστεύω πως όταν κάποιος αποφασίζει κάτι πρέπει να το σεβαστούμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved