Ανθή Βούλγαρη: Η on air «συγγνώμη» μετά τις φωνές στο πλατό! «Έχετε δίκιο»
Media

Ανθή Βούλγαρη: Η on air «συγγνώμη» μετά τις φωνές στο πλατό! «Έχετε δίκιο»

Σε προεκλογικό «πυρετό» βρισκόμαστε αυτή την περίοδο και ήδη στα πάνελ των εκπομπών επικρατεί χάος με τους υποψήφιους βουλευτές να προσπαθούν να κερδίσουν τηλεοπτικό χρόνο.

Αυτό τις περισσότερες φορές έχει ως αποτέλεσμα η εκάστοτε εκπομπή να «ξεφεύγει» με αποτέλεσμα οι παρουσιαστές να προσπαθούν να βάλουν «φρένο».

Αυτό συνέβη και το πρωί της Πέμπτης (30-03) στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

voulgari-(2).jpg

«Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους. Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές», είπε με ένταση η Ανθή Βούλγαρη. Πριν το κλείσιμο της εκπομπής η παρουσιάστρια ωστόσο θέλησε να ζητήσει «συγγνώμη» από το τηλεοπτικό κοινό για αυτή την αντίδρασή της.

«Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται και από τα ρεπορτάζ μας ότι μεροληπτούμε», είπε η Ανθή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved