Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;»
Media

Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στο... εμμονικός του Γιώργου Λιάγκα και στη δήλωση του ότι δεν γνωρίζει πού πηγαίνουν τα συνεργεία της εκπομπής του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγόρησε τον Λιάγκα ότι συνεργείο της εκπομπής του τον κυνηγούσε για να του αποσπάσει μία δήλωση και ο παρουσιαστής του απάντησε και ο Λάκης επέστρεψε μέσω του podcast απαντώντας εκ νέου: «Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει.

lakis-liagkas82.webp

Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

lakis-liagkas.jpg

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;».

lazopoulos-liagkas999.jpg

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega καλημέρα με την απάντηση του Λάκη στον Λιάγκα!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved