Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς;

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες.

gi-tis-elias-9.jpg

Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.

Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(8).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε: Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της. Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved