Survivor - «Χείμαρρος» ο Παπαδόπουλος: Οι κακές συμπεριφορές είναι από δύο στελέχη της παραγωγής
Media

Survivor - «Χείμαρρος» ο Παπαδόπουλος: Οι κακές συμπεριφορές είναι από δύο στελέχη της παραγωγής

 

O Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@star για τις άσχημες συμπεριφορές στο survivor και υπογράμμισε πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα».

kostas-papadopoulos989.webp

Και πρόσθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου.»!

Και συνέχισε: «Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”».

kostas_papadopoulos-1.jpg

Και κατέληξε λέγοντας στο Breakfast @ star: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved