Γερολυμάτος: «Η κατάσταση της υγείας του Κακέτση είναι δύσκολη. Δεν θέλει να μιλάει με κανέναν»
Media

Γερολυμάτος: «Η κατάσταση της υγείας του Κακέτση είναι δύσκολη. Δεν θέλει να μιλάει με κανέναν»

 

O Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τις συνεργασίες του, τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τη διαφήμιση του Μπουγά αλλά αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Στηβ Κακέτση.

«Δεν υπάρχει τραγουδιστής που να μην έχει δουλέψει μαζί μου. Άλλοι ήταν πιο ιδιόρρυθμοι, άλλοι ήταν πιο φιλικοί. Δύσκολος στον χαρακτήρα αλλά πολύ μεγάλος τραγουδιστής ήταν ο Στράτος Διονυσίο», δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Έχω αμφιβολία για το αν υπάρχουν πλέον λαϊκοί τραγουδιστές. Τελευταίοι ήμασταν εμείς», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Στηβ Κακέτση, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον. Η Άντζελα ήταν πάντα Λαίδη, αισθανόταν βασίλισσα. Το αισθανόταν».

gerolymatos-giorgos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Έπαιζε πάντα ρόλο η εμφάνισή μου και τα ρούχα που φορούσα και μετά ήμουν τραγουδιστής. Τώρα είμαι πρώτα τραγουδιστής. Θαυμάστρια, επώνυμη γυναίκα, κάποτε μου έκανε δώροι αυτοκίνητο, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω σχέση μαζί της και δεν το δέχτηκα. Σήμερα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Με έχουν ερωτευτεί και πάρα πολλοί άντρες, είχα μεγάλες επιτυχίες. Τους έκανα φίλους μου».

g-gerolimatos.jpg

Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, τόνισε: «Τον άνθρωπο τον ξέσκισαν, βγήκε ένα βράδυ να χορέψει και να χαρεί τη γυναίκα του. Κάνουν κανένα έγκλημα;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved