Maestro: Ο Παπακαλιάτης δείχνει πώς γυρίστηκε η σκηνή στην παραλία με την Κλέλια! Το βίντεο με μαγιό
Media

Maestro: Ο Παπακαλιάτης δείχνει πώς γυρίστηκε η σκηνή στην παραλία με την Κλέλια! Το βίντεο με μαγιό

Maestro: Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μετά το Mega πήγε στο Netflix, ξεκινούν σε λίγο καιρό!

Ο δημιουργός ήδη άρχισε να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προετοιμάζοντάς μας για τα καινούργια επεισόδια που περιμένουμε πώς και πώς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν πρόκειται να διαφημίσει τη δουλειά του, είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας οτιδήποτε μπορεί να μας εντυπωσιάσει και να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον για να περιμένουμε με ανυπομονησία όλα αυτά που θα δούμε επί της οθόνης.

christopherpapakaliatis_312027975_206252898495156_1646784899914845988_n.jpg

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του, μας έδειξε πως ο ίδιος και η πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου, γύρισαν την ρομαντική σκηνή στην παραλία, με τον ίδιο να μας ενημερώνει παράλληλα πως σε λίγο καιρό θα επιστρέψουν στους Παξούς για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

«Reality VS Romantic Scene!!!🎬
Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο 🎬🎬It was freezing that day but somehow we managed!! Soon we’ll be there again..», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα του.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved