Γλυκάνισος: Η Ραζάν βλέπει τον Στρατή με την Ελεάνα και φεύγει συντετριμμένη
Media

Γλυκάνισος: Η Ραζάν βλέπει τον Στρατή με την Ελεάνα και φεύγει συντετριμμένη

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (2/4), η Ραζάν, που μόλις βρήκε τον Στρατή και την Ελεάνα στο κρεβάτι να κοιμούνται, φεύγει συντετριμμένη, ενώ παράλληλα η Ερμιόνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τον Φίλιππο.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Σταθούλα, βλέποντας ότι το μυαλό του Νικήτα δεν φεύγει από την Ανθή, τον προτρέπει σε κάτι που τον αφήνει άφωνο, ενώ ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου, ανοίγει το συρτάρι του γραφείου του και φωτογραφίζει τα κινητά που υπάρχουν μέσα.

Κι ενώ ο Στρατής παρακαλάει τη Ραζάν να τον συγχωρέσει, ο δικηγόρος ανακοινώνει στην Ερμιόνη την πρόθεση του Φίλιππου να καταθέσει διαζύγιο. Στις φυλακές, ο Μπίλι δέχεται μια επίθεση με μαχαίρι και σωριάζεται, ενώ η Ερμιόνη, μέσα στη σύγχυσή της, παίρνει ένα χαρτί και αφήνει ένα σημείωμα. Έπειτα, ανοίγει την εξώπορτα και χάνεται μέσα στη νύχτα.

glykanisos-(5).JPG

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος είδαμε...

H αποκάλυψη, ότι ο Στρατής είναι γιος του Περικλή πέφτει σαν βόμβα, όταν ακούγεται από τον συμβολαιογράφο ενώ παράλληλα στην ταβέρνα, η Χρυσάνθη έχει τη δική της «βόμβα» να διαχειριστεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ερμιόνη, ενώ ο Φίλιππος ωρύεται. Η Ερμιόνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά ο Φίλιππος δεν ακούει τίποτα. Ανάμεσα σε όλα, η μόνη που σκέφτεται την κατάσταση του Στρατή είναι παραδόξως, η Ελεάνα που αποφασίζει να τον επισκεφτεί για να του συμπαρασταθεί.

Οι δυο τους θα κάνουν μια συζήτηση από καρδιάς και θα πιούν πολύ. Έντονα, αντικρουόμενα συναισθήματα και ποτό όμως, τις πιο πολλές φορές οδηγούν σε μεγάλα λάθη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved